RoparunRommelmarkt

Hoewel ik nog altijd weiger om me positief uit te laten over TCR, moet ik toch toegeven dat ze wel degelijk af en toe op een goede manier reclame weten te maken.
Zo staat de loods op 1 april (echt geen grap), die doorgaans vol auto’s, busjes, en bussen staat, nu vol met kraampjes. Wat is er aan de hand? Tussen 10.00 uur en 15.00 uur is er een rommelmarkt in de loods, die werkelijk echt groot is. De opbrengst is voor het goede doel, voor de strijd tegen kanker.
Als ik ’s morgens het terrein van TCR op wil rijden, valt me op dat er al heel wat auto’s langs de weg staan geparkeerd. En er staan vrijwilligers die mij bedenkelijk bekijken of ik wel met mijn fiets het terrein op mag. Op het terrein en in de loods is het één en al bedrijvigheid. Ze zijn de kraampjes, die de vorige dag al zijn opgezet, nog volop aan het inrichten. Mijn auto van die dag staat buiten en met een snelle blik zie ik dat deze niet is gewassen. Even aarzel ik of ik de auto door de wasstraat zal halen, ik zie niet goed hoeveel ruimte ik daarvoor heb. Als ik er aan kom, zie ik dat de kraampjes heel dicht bij de wasstraat staan, dus laat ik dit van de keer maar achterwege; de borstels hebben de neiging alles tot een paar meter in de omtrek te besproeien.
Dus ga ik deze dag met een iets minder schoon uitziende taxi op pad en onderweg bedenk ik me dat TCR het gehele terrein beschikbaar stelt aan een goed doel. Dat verdient een pluimpje. Ook al zetten ze zich hiermee positief in de kijker.

Het is aardig druk aan de Industrieweg in Middelburg

Geplaatst door TCR Group op zaterdag 1 april 2017

Er zijn meer evenementen, bijvoorbeeld de kustmarathon of de wandelmarathon. Dan staan er heel veel bussen van TCR klaar om de deelnemers van Zoutelande naar Burgh-Haamstede te brengen. Het hele weekend van de kustmarathon is heel goed georganiseerd. Het vervoer loopt daardoor ook op rolletjes. Ze laten een goede indruk achter.
Of als er op een traject geen treinen rijden, door wat voor reden dan ook, staan er altijd bussen klaar. In de wijde omtrek zijn dat vaak bussen van TCR. De reizigers zijn allang blij dat ze achter elkaar in de klaarstaande bussen verder kunnen. Ook hier laten ze een goede indruk achter.

TCR betrekt het personeel ook bij leuke acties of reclame-items, zoals een mooie foto maken van een taxi in een mooie omgeving. Daar staat dan een beloning of een eervolle vermelding tegenover. TCR kan zich goed profileren, dat moet gezegd worden.

Als ik om 19.00 uur weer met de taxi het terrein op kom rijden, zie ik dat alles weer is als vanouds. De kraampjes zijn weg, evenals alle mensen. De auto’s en bussen staan weer binnen en de rust is terug gekeerd. Wel liggen er in de kantine een paar zakken met oliebollen voor de liefhebbers.

Ik vraag me toch af of nog bekend wordt gemaakt hoeveel er is opgehaald…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.