Genomineerd

Ik heb mijn eerste blog een ietsje voortijdig online gezet. Dit heb ik gedaan om mee te kunnen doen aan een een blogwedstrijd die werd georganiseerd door Standaard Boekhandel te Alsemberg.
Ik was al wel bezig met het opzetten van een eigen blog, maar wilde graag hun kundige reactie afwachten. Maar op het laatste moment had ik de Algemene Voorwaarden nog gelezen, waarin stond dat alleen verhalen meetelden die al waren gepubliceerd. Dus zodoende, de einddatum was 30 september 2015 en die heb ik net op tijd gehaald, ook al is de omgeving van dit weblog nog niet helemaal af.

Maar met dit eerste het beste item ben ik wel direct geselecteerd en hiermee behoor ik mooi tot de 50 beste blogposts. Zij konden mij vertellen dat mijn tekst sowieso zal verschijnen in een ebook samen met de andere laatste 50 blogposts. Of ik bij de uiteindelijke top drie ben, zal pas bekend worden gemaakt op 25 oktober 2015.Nieuwsgierig als ik ben heb ik natuurlijk al de andere verhalen gelezen en, eerlijk is eerlijk. Er zitten pareltjes tussen. Dus ik verwacht niet in de prijzen te vallen, maar om het ebook in ontvangst te nemen, moet ik er wel naar toe omdat ze niets nasturen. Wel is er eerst een receptie wat het geheel wel een heel feestelijk tintje geeft.
En ik ben er toch door verrast, en blij, en heel benieuwd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.