Dagdroom

Ze kwam aangereden met de taxi en ze zag dat de man die ze mocht ophalen, al op stond van voor het raam. Ze hoefde dus niet meer aan te bellen. Dat gaf haar gelegenheid snel de rittenstaat bij te werken, voor ze het portier voor hem zou openhouden. Er kwam een lange, goed uitziende man met een paar rustige, lange stappen op haar af gelopen.
Bij het instappen kwam er een subtiel wolkje van een parfum haar neus binnen, het zette al haar zintuigen open en een sensueel gevoel overviel haar.
Terug in de auto ging ze snel en geroutineerd op weg, onderwijl wat heen en weer pratend over koetjes en kalfjes.
‘Wat een stem!’ erkende ze bij zichzelf, ‘zo diep en sonoor’. Ze voelde hoe haar lichaam erop reageerde.
Ze kon zich voorstellen hoe hij tegenover haar stond, dicht bij haar. Hoe zij licht in haar hoofd, de knoopjes van zijn bloes –  heel langzaam – één voor één open knoopte. Met haar vingertopjes vervolgens speelde met een beetje borsthaar, met een omfloerste blik en bedwelmd door zijn geur.
Tegelijkertijd was hij bij haar langzaam haar blouse aan het losknopen. Hij schoof haar blouse over één schouder weg. Haar sjaaltje liet hij zitten, maar wel voelde ze dat hij aan haar beha aan het friemelen was. Toen die ook los schoot, omvatte hij met één hand een borst en bewerkte met duim en wijsvinger haar tepel, wat een kreun bij haar ontlokte.
Zachtjes beet hij op haar onderlip en speelde met zijn tong en lippen met die van haar. Een zucht ontsnapte en ze moest leunen om staande te blijven, waarbij ze bij hem zijn opwinding ontdekte.
Langzaam ging haar hand naar beneden, richting zijn…

‘Mevrouw! Je rijdt de afslag voorbij!’
‘Wat?’
‘Je rijdt voorbij de afslag!’ Hij keek van opzij naar haar: ‘Waar zit jij met je gedachten?’
‘Eh jaa…’Ze had het al warm, maar nu steeg haar temperatuur nog verder omhoog. Met een rood hoofd zag ze al snel dat ze een kilometer verder veilig kon keren. Na nog een paar afslagen kwamen ze op bestemming, gelukkig zonder al teveel vertraging. Toch was hij al bezig uit de auto te stappen met de woorden: ‘Blijf maar zitten,’ deed de portier dicht en liep weg.
Ze kon het toch niet nalaten iets opzij te hangen om hem beter te kunnen zien weglopen.
Alsof hij het merkte, draaide hij zich om en speelde er een lach om zijn lippen.
Ongemerkt beet zij op haar onderlip, terwijl ze hem nakeek en zag hoe hij uit haar blikveld verdween…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.